Reseptit RSS



Appelsiini-smoothie

Appelsiini on talvikauden satokausiherkku, joka on erinomainen välipala sellaisenaan ja sopii hyvin vaikkapa smoothien raaka-aineeksi.

Continue reading



Härkis-bolognese ja vesimeloonisalaatti

Härkis on härkäpavusta valmistettu kasviperäinen proteiinin lähde. Jos et ole aiemmin maistanut tai valmistanut kasvisruokaa, tämän reseptin avulla on helppo päästä alkuun. Koska härkäpapu ja ohjeessa käytettävä makea chilikastike ovat valmiiksi voimakassuolaisia tuott...

Continue reading



Pinaattiletut puolukka-päärynäsurvoksella

Nämä letut saavat kauniin vihreän värinsä pinaatista. Reseptissä osa vehnäjauhoista on korvattu kaurajauhoilla ja tattarileseillä, jolloin lopputulos on tavallisia lettuja kuitupitoisempi. Lettujen kaveriksi valmistetaan puolukka-päärynäsurvos, jossa makealla päärynäll...

Continue reading



Yrttinen tabbouleh-salaatti kanalla

Grillikausi on täällä ja tänään grillikanan kaveriksi valmistetaan yrttinen tabbouleh-salaatti. Tabbouleh-salaatti on lähtöisin Libanonista ja se saa raikkaan makunsa ihanista yrteistä. Tässä reseptissä perinteiseen Tabboulehiin on lisätty hieman makeutta päärynästä ja...

Continue reading